Forældrearbejdet

Forældrearbejdet


Ingen Spotlight uden forældreindsatsenForældreindsatsen er både nødvendigt, hyggeligt og og super sjovt. Der vil være nogle weekendtimer, som kommer til at gå på Spotlight, da der er en hel del praktiske ting der skal fungere for at teatermaskineriet kan køre uden for mange problemer. Og så kan vores instruktører have fokus på vores børn og alt det som de skal lære.

Arbejdsopgaverne kan ligge i forbindelse med øveweekender, hvor der skal laves rekvisitter eller laves kustumer. Der vil være opgaver i forbindelse med vores forestillinger, hvor alle forældre har en eller form for opgave. Det kunne fx være som lyd- eller lysmand/kvinde, i sminke og hår eller i lagkagebaren i pauserne. Opgaver er der mange af. Men når vi alle sammen hjælper til, er det til at overskue. 

Så når jeres barn kan går til Spotlight og forhåbentlig lærer en masse ting, så kan det kun lade sig gøre fordi vi forældre bakker op om alt det praktiske, der også er med til at få hele showet i hus.


Så længe vi alle er med, er opgaven ikke så stor. 

 

Så kom I bare i arbejdstøjet

Lyset afprøves sammen med instruktørerne

Symaskinenekørekortet kan godt findes frem

Baren skal gøres klar og passes i pauserne

Alt afhængig af hvilket stykke der sættes op, så kræver det både rekvisitter og kustumer. Noget har vi i forvejen, noget genbruges og laves om. Som oftest skal vi have gang i en eller flere symaskiner. 

Vi får som oftest fat i en proffessionel lysmester, som programmerer lyset til de forskellige scener. Dette gøres sammen med instruktørerne. Men selve afviklingen af lyset til stykket står vi for. Men det er til at finde ud af

Til vores årlige forstilling, sælger lagkage, kaffe og sodavand i pauserne. Dvs. der skal laves kaffe og gøres klar til at åbne baren i pauserne.Forældrene skal lave lagkager eller anden kage, som så sælges i baren.